Випуск

Випуск учнів за професією «Охоронник, охоронець»

Наше училище – навчальний заклад, що більше 50 років готує висококваліфікованих фахівців для різних установ та правоохоронних органів України. Сьогоднішній день, став ще однією частинкою історії училища, адже 46 юнаків та дівчат отримали дипломи за професією «Охоронник, охоронець» та готові працювати на благо держави.

Протягом 9 місяців, учні поглиблено вивчали чинне кримінальне та адміністративне законодавство, порядок надання домедичної допомоги, правила використання спеціальних засобів охорони, сповіщення про небезпеку, а також відвідували заняття вогневої та спеціальної фізичної підготовки.

В цей урочистий день, із привітальним словом до випускників звернувся начальник училища, полковник поліції Олександр Залізняк. За традицією, свою промову він розпочав із хвилини мовчання, задля вшанування пам’яті усіх загиблих співвітчизників, внаслідок підступного нападу росії на Україну.

Очільник побажав учням завжди йти за своєю мрією і не відступати, знайти своє щастя в житті і не пропустити його. А також, удачі та успіхів на складному, але дуже цікавому життєвому шляху.
Окрім того, одразу після церемонії вручення дипломів, найкращих студентів було нагороджено почесними грамотами за їхній вклад у життєдіяльність училища. А випускники, взамін, висловили слова подяки колективу училища.