Методична робота

Лекція щодо поведінки дітей під час літніх канікул

На передодні Міжнародного дня захисту дітей працівники Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони старший викладач капітан поліції Мальвіна Тюлєнєва, викладач капітан поліції Леся Макеєва спільно з лейтенантом поліції Андрієм Зайко та лейтенантом поліції Ярославою Волошенюк Служби ювенальної превенції Вінницького районного управління поліції відвідали Вінницьку початкову школу №5.

Для інклюзивного класу школи було проведено пізнавальну лекцію щодо прав дитини та правил поводження під час літніх канікул. Усі діти активно співпрацювали із поліцейськими, відповідаючи на запитання, переглядаючи пізнавальні мультики та граючись у запропоновані інтелектуальні ігри. Та найбільше до душі учням припала руханка, яку виконували разом із відомим на всю країну Псом Патроном.
За активність, проявлену під час заходу, діти отримували наліпки, а по закінченню лекції – солодкі подарунки.

Вітаємо підростаюче покоління з їхнім святом – Днем захисту дітей, яке несе у собі безпечне, життєрадісне, грайливе дитинство, яке дуже необхідне для кожної дитини, особливо у важкі часи для всього суспільства. Нехай кожна дитина зростає у щасті, злагоді, любові та під мирним небом!