Випуск

173 поліцейських склали Присягу на вірність українському народові

30 травня 2023 року стало хвилюючим днем для 173-х поліцейських, які склали Присягу на вірність українському народові і повністю готові до виконання службових обов’язків у своїх підрозділах. Шість місяців плідного навчання та роботи над саморозвитком, дисципліною, фізичною, домедичною, тактичною та психологічною підготовкою дали свої результати і кожен зі слухачів гідно склав іспити та заліки.
Урочисті заходи з нагоди випуску 4-ї, 5-ї, 6-ї, 7-ї, 8-ї та 9-ї навчальних груп традиційно розпочались із найголовнішого – Присяги на вірність українському народові.

– Я ніколи не забуваю наголошувати на тому, що потрібно йти далі у професійній сфері. Зі стін нашого закладу випускався не один генерал. Так само як і ви, починаючи з першопочаткової підготовки, працюючи над собою, навчаючись далі, вони здобули професійних висот і стали керівниками своїх підрозділів. Училище дуже цим пишається. Тому бажаю вам ставити перед собою високі цілі і досягати їх, стати гарним прикладом для своїх колег і гордістю для рідних людей, ваших викладачів та нашої держави. – привітав випускників начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк.
На урочистих заходах був присутній заступник начальника управління внутрішнього аудиту – начальник відділу операційного аудиту Департаменту поліції охорони Володимир Тищенко, який побажав випускникам успіхів у починаннях, витримки, мужності, легкої служби на користь державі та пришвидшення нашої Перемоги!

До привітань також долучився настоятель храму Святителя Миколая, що діє при училищі отець В’ячеслав, який благословив на легке та безпечне несення служби та здійснив освячення всіх присутніх на заході.

Вітаємо наших випускників!