Випуск

Вітаємо наших випускників за професією «Охоронник, охоронець»!

Учні Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони у перших півроку навчання уже стають кваліфікованими робітниками за професією «Охоронник, охоронець». Сьогодні для 41-го учня дуже особливий день – вони вже отримали свої перші дипломи. Але ніхто з них не зупиняється на досягнутому та залишається навчатись далі, аби стати кращими спеціалістами, удосконалити свої знання і отримати дипломи фахових молодших бакалаврів «Правоохоронної діяльності».

Урочистий захід начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк розпочав із хвилини мовчання за загиблими героями, які поклали своє життя за наше майбутнє, цілісність та незалежність України.

– Дорогі випускники, на вашу долю випало навчатися під час найважчих часів нашої держави, коли йде кровопролитна війна проти російського загарбника. Та попри це, ви всі сумлінно виконували свій обов’язок, аби забезпечити освічене майбутнє і стати гарними спеціалістами у своїй справі. Закликаю вас не зупинятись на досягнутому, а продовжувати вдосконалювати себе. І пам’ятайте, якою ціною сьогодні дається вам шанс на якісну освіту. – наголосив керівник.

Після урочистого вручення дипломів очільник училища відзначив кращих учнів за період навчання та кожного нагородив почесними грамотами за відмінні показники у навчанні.