Життя училища

Міжнародний день захисту дітей

Діти – наш найдорожчий скарб, диво, що наповнює життя дорослих радістю та щастям, майбутнє та запорука процвітання неньки України.

10 років поспіль, українські воїни боряться за спокій та благополуччя своїх дітей, заради того, щоб їм там, на вільній землі, жилося краще, і щоб вони ніколи не дізналися того жаху війни, якого зазнають їх тати і мами, перебуваючи на фронті. Так було завжди, і так буде.

Зважаючи на це, щорічно, 1 червня людство відзначає Міжнародний день захисту дітей. Ця важлива подія закликає всіх дорослих до зусиль по забезпеченню дітям гідних умов життя, освіти й відпочинку, а також надійного захисту від насилля, війни та експлуатації.

Поліцейські нашого училища також виявили бажання відвідати інклюзивний клас учнів Вінницької початкової школи №5, щоб подарувати їм трішки свята, у такі важкі часи.

Маленькі учні та учениці були щиро раді бачити правоохоронців у стінах свого навчального закладу та змогли поспілкуватися з ними щодо прав, якими наділені кожен із присутніх, пограти інтелектуальні ігри та переглянути пізнавальні мультики.

Наприкінці, поліцейські вручили діткам невеличкі сувенірні подаруночки та пообіцяли, що завжди будуть стояти на захисті їхнього життя та здоров’я.