Випуск

104 слухача нашого училища склали випускні іспити та поповнили лави поліцейських

Сьогодні, незважаючи на дощ та вітряну погоду, на території нашого училища відбувся урочистий випуск слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських.

104 випускника пройшли нелегкий шлях відбору та шестимісячного навчання, щоб бути професіоналами своєї справи і твердо стояти на захисті інтересів громадян України. А вже через декілька днів, вони заступлять на службу до лав поліції охорони у Вінницькій, Львівській, Житомирській, Дніпропетровській, Одеській, Закарпатській, Київській, Миколаївській, Івано-Франківській та інших областях країни.
Традиційно, урочистий захід проходив за участі начальника училища, полковника поліції Олександра Залізняка, який розпочав свою привітальну промову із хвилини мовчання, задля вшанування пам’яті загиблих воїнів у російсько-українській війні. Одразу після цього, він висловив свою гордість за майбутніх поліцейських та побажав легкого шляху у професійному зростанні.

Окрім того, благословити та побажати наснаги й терпіння, завітав настоятель храму Святителя Миколая, отець В’ячеслав. За давньою православною традицією, він освятив їх водою та проголосив невеличку молитву за їхнє здоров’я.

Наприкінці, найкращих поліцейських нагородили подяками за активну участь в житті училища та сумлінне відношення до навчання.