Життя училищаНовини

Екскурсія для маленьких «чомучок»

Сьогодні, на невеличку екскурсію та для ознайомлення із професією поліцейського, до Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони завітали маленькі учні та учениці Вінницького фізико-математичного ліцею №17.

Головною метою даного заходу, було показати та розказати маленьким «чомучкам», хто такий поліцейський, як проходить первинна підготовка в начальному закладі та загалом, що потрібно мати у своєму арсеналі, окрім фізичної підготовки та хороших людських якостей майбутньому правоохоронцю.

Під час екскурсії, діткам розповіли про вогневу підготовку, показали, якою зброєю може користуватися діючий поліцейський, а також відвідали заняття в тиру та на власні очі спостерігали за процесом навчання. Після, учні мали змогу ознайомитися із прийомами, які допомагають в затриманні злочинців та проведенні поверхневої перевірки. А також наживо побачити, як в поліцейських проходить стройова підготовка.

Наприкінці, усім дітлахам вручили невеличкі подарунки, на згадку про цей чудовий та активний день. А більшість із них, виявили бажання також стати поліцейськими, коли подорослішають, аби стояти на захисті свободи та незалежності нашої неньки України.