Новини

Поліція охорони – 69 років надійної служби!

Поліція охорони – це оперативність, надійність, допомога, вірність службі та безпека завжди і всюди.

Вже 69 років, починаючи з 1952-го, ми надійно охороняємо людські життя та цінності, ми постійно вдосконалюємось і змінюємось заради порядку та повноцінної безпеки! Тож 29 жовтня кожного року поліція охорони відзначає свій день народження!

З приводу створення великого підрозділу Національної поліції України – поліції охорони начальник Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони полковник поліції Олександр Залізняк привітав усіх колег, як атестованих працівників, так і вільнонайманих.

– Наш заклад завжди був передовим у підготовці молодих поліцейських. Перед усім, це заслуга нашого великого і дружного колективу, який навчає, наставляє, опікується кожним, хто навчається в училищі. Тому я дуже дякую усім, хто докладає свої зусилля на виховання та забезпечення доброго майбутнього поліції охорони! – виступив зі словом до колективу керівник училища.

Кожен, хто вкладає частину душі у свою роботу, втілює тут свої ідеї та постійно самовдосконалюється заслуговує на увагу та пошану. З нагоди 69-ї річниці з дня створення поліції охорони начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк також нагородив медалями Національної поліції України «За сумлінну службу» кращих працівників та грамотами «За сумлінне відношення до навчання, активну участь у житті та розвитку училища» слухачів, які відмінно навчаються.

Тож вітаємо усіх колег зі святом! Бажаємо завжди досягати своїх цілей і обов’язково ставити перед собою нові, мати поруч вірних та надійних людей, в яких можна знайти відраду та підтримку! Хай вир робочих буднів не затягує у повсякденну рутину, а дарує нові перспективи, знайомства, враження та відкриття!