Випуск

23 поліцейських склали Присягу на вірність українському народові!

Сотні поліцейських почали свою кар’єру з порогу Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони. Шість місяців первинної професійної підготовки, яка включає в себе вивчення основи кримінального права, адміністративно-юрисдикційної діяльності, спеціальної фізичної та вогневої підготовки, тактичної підготовки, стройову підготовку та інші важливі дисципліни виховали ще 23 молодих і повних жаги до роботи поліцейських.

Вже вкотре училище випускає повністю підготовлених поліцейських підрозділу поліції охорони, які роз’їдуться в Управління по всій Україні та служитимуть на благо нашій державі, а більшість з них обіцяють повертатися на перепідготовку або підвищення кваліфікації в подальшому.

З нагоди випуску 6-ї навчальної групи зі словами вітання до поліцейських звернувся начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк, а також вручив почесні грамоти тим, хто відмінно навчався, дотримувався дисципліни і порядку, а також брав активну участь у житті та розвитку закладу:

– Кожен з вас тепер повинен зрозуміти і закарбувати в собі все те, чого вас тут навчили, бо від завтрашнього дня ви будете зіштовхуватися не лише із буденною роботою, а й зі справжніми злочинцями, будете надавати реальну допомогу потерпілим, виконувати складні професійні завдання, похибки в яких можуть дуже дорого коштувати. Тому я бажаю вам терпіння і сили духу, не забувати слова Присяги, які прозвучали з ваших вуст та у будь-якій ситуації йти до кінця. Сподіваюсь, що ви будете йти обраним шляхом з гідністю!

За традицією поліцейські востаннє пройшли урочистим маршем, який став завершальним етапом перебування на першопочатковій підготовці. Хай професійний шлях завжди буде приносити корить та мотивувати на високі досягнення у службі, а двері нашого училища завжди будуть відкриті для удосконалення своїх можливостей!