КультураНовини

Патріотичний вечір творчості

27 березня, з метою популяризації та підтримки культурно-мистецьких ініціатив та сприяння розвитку соціальної відповідальності й активної громадянської позиції серед молоді, у креативному просторі «Артинов» було проведено патріотичний вечір творчості.

Понад 40 молодих та здібних учасників із різних навчальних закладів, зустрілися в колі однодумців та змогли продемонструвати свої авторські здібності: декламування віршів, розігрування сценок, гра на різноманітних музикальних інструментах, ну і звісно ж акапельний спів.
Поліцейські Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони також були раді представити свої таланти серед інших учасників. А саме: читання авторського вірша під назвою «Війна» слухачкою Свидою Мирославою, а також акапельний спів народних пісень слухачами Кащуком Євгеном та Мартинюком Андрієм.

Такі вечори творчості є чудовою можливістю для спілкування з ровесниками, знаходження нових знайомств, веселого часопроведення та презентації своєї творчості.

Щиро дякуємо Відділу молодіжної політики міської ради, Вінницькій Молодіжній Раді та креативному простору «Артинов» за змогу пізнання себе та мистецтва, у такі важкі для нашої країни дні.