Випуск

Ряди випускників поповнились на 62 поліцейських

Нині, 5 грудня, у нашому училищі відбулось урочисте складення Присяги на вірність українському народові серед поліцейських. 62 слухача із новими знаннями та навичками вирушать до підрозділів поліції охорони із усієї України для виконання своїх службових обов’язків.

Шість місяців навчання пролетіло як один день. І не дарма! Адже поліцейські зуміли пройти всі рівні підготовки: фізичну, медичну, тактичну та психологічну. А наприкінці, успішно здати всі іспити та заліки.

За традицією, під час урочистого заходу, із привітальним словом до випускників звернувся начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк. Свою промову він розпочав із хвилини мовчання, задля вшанування пам’яті усіх тих, хто загинув унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Згодом, керівник побажав кожному із поліцейських сил, відваги, терпіння та вдалої боротьби зі злочинцями. Ну і звісно, нових досягнень у роботі та просування службовими сходами.

Наприкінці, найкращих випускників було нагороджено грамотами за досягнення в навчанні та активну участь в життєдіяльності Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони!

Вітаємо наших випускників! Вдалої та легкої служби!