Навчання

У Вінницькому училищі Департаменту поліції охорони готують 360 нових поліцейських

Первинна професійна підготовка у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони триває 6 місяців та дає можливість кожному поліцейському підрозділу поліції охорони підготуватись до складних робочих буднів, як потребують неабияких сил, вмінь та знань. Вінницьке училище забезпечує виконання всіх необхідних заходів, задля того, щоб поліція охорони мала надійних та сильних працівників. Шість місяців навчання в закладі допоможе першопочатківцям вивчити законодавство України, досконало оволодіти прийомами рукопашного бою, які використовуються при затриманнях, здобудуть знання та навички з вогневої і тактичної підготовки, психології та багато інших дисциплін, які є важливими для якісної та оперативної роботи.

Начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк провів ознайомчий інструктаж для слухачів первинної професійної підготовки у перший день заїзду, який розпочав з хвилини мовчання за полеглими у протистоянні за цілісність та незалежність України. «Попри військову агресію, ми маємо змогу сьогодні продовжувати працювати та навчатися завдяки всім нашим захисникам та захисницям, які ціною власного життя виборюють кожного дня свободу та незалежність України. Основне завдання для них на сьогоднішній день – захищати країну, а кожного з вас –стати гідним звання поліцейського і бути готовим боротися за справедливість попри все. Я бажаю вам успіху, терпіння та легкого навчання!», – наголосив Залізняк.


Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони – професійно-технічний навчальний заклад ІІІ-го атестаційного рівня, яке здійснює підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації працівників підрозділів Департаменту поліції охорони, в тому числі кваліфікованих працівників правоохоронних органів зі складною організацією праці, а саме охоронців.