Спорт

День здоров’я

День здоров’я у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони – це комплекс спортивних заходів, спрямованих на розвиток як фізичного стану учасників, так командного духу, вміння працювати як одне ціле. Кожного року в останні дні вересня кожна студентська група має змогу показати свої сили та можливості у спортивних змаганнях та отримати перемогу.

Навіть в такий нелегкий час, коли в країні панує кровопролитна та жорстока війна кожен має знаходити в собі сили жити далі. І тим, що сьогодні може функціонувати та працювати Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони, ми завдячуємо нашим захисникам і захисницям, які кожну хвилину віддають всі свої сили і життя на здобуття Перемоги та збереження цілісності нашої держави.

Урочисте відкриття Дня здоров’я начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк розпочав з хвилини мовчання за загиблими військовими та мирними українцями. Також побажав кожному учаснику змагань бути активними, легко пройти всі випробування та сильнішим – отримати перемогу.

Впродовж Дня здоров’я студенти долають масу випробувань, а саме: змагання з футболу, волейболу, баскетболу, армреслінгу, підтягування, настільного тенісу, стрибків на скакалці, штовхання гирі та перетягування канату. Не менш важливим є і представлення команди – назва, девіз та емблема, які також потрапляють під пильний погляд суддів змагань.

Всі наші студенти та учні проявили себе якнайкраще, поводились як справні козаки та козачки, мужньо, відважно виконуючи поставлені завдання і гідно пройшовши всі види змагань.

І пам’ятаймо, що з маленьких перемог починається велика Перемога!