Життя училища

Участь у практичному семінарі

5 травня 2018 року представники Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони взяли участь у бінарному теоретично-практичному семінарі з безпеки життєдіяльності, які відбулися в середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Селище Тиврівського району Вінницької області.

Начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович у своїй промові детально ознайомив присутніх з освітньою діяльністю училища, а також з умовами та порядком вступу до нашого навчального закладу.

На даному заході студенти училища продемонстрували навички і вміння прийомів рукопашного бою, способи затримання і знешкодження злочинців. Ця стрімка, професійна майстерність та фізична підготовка настільки сподобалась глядачам, що публіка нагородила виступаючих дружніми оплесками.

Після чого слухачі училища продемонстрували розбирання та збирання зброї, а саме: пістолетів Форт-12 та пістолета Макарова, а також автомата АКС-74У.

Підсумовуючи захід, училище очікує що серед гостей заходу вже є майбутні учні і студенти, які першого вересня цього року в урочистій обстановці розпочнуть своє крокування до професійних висот у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони.