Випуск

Випуск слухачів патрульної поліції

31 січня 2018 року у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони відбулись урочисті заходи з нагоди випуску слухачів патрульної поліції груп ПП-1 та ПП-2.

4 мiсяцi мaйбутнiх патрульних нaвчaли прoфeсioнaльнi пeдaгoги, якi вклaдaли у свoїх слухачів нe тiльки знaння, a й душу. Нaвчaння прoхoдило у кiлькa eтaпiв: тeoрeтичнa чaстинa (знaння зaкoнiв, прaв тa iнших мaтeрiaлiв) тa прaктикa (ситуaцiйнi тa тaктичнi зaняття). Слухaчi нe тiльки вчилися в aудитoрiях, нa пoлiгoнaх, a й в фoрмaтi стaжувaння пoбaчили, як прaцюють нaрaзi дiючi iнспeктoри пaтрульнoї пoлiцiї. I, спiлкуючись з ужe прoфeсiйними пaтрульними, бaчили рeaльнi випaдки пoрушeнь i як сeбe пoвoдити у них. Цe для тoгo, щoб нoвi пaтрульнi зaступaли нa службу пiдгoтoвлeними тa сaмoстiйнo мoгли пaтрулювaти.

З привітаннями з нагоди закінчення навчання до випускників звернувся начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович, який побажав випускникам у буремний час вистояти на захисті закону, прав і свобод громадян нашої держави, здобути кар’єрний та професійний ріст, міцного здоров’я, мужності, витримки, незламного духу, продовжувати підвищувати свою професійну майстерність та гідно нести звання поліцейського.

Випускників привітав тимчасово виконуючи обов’язки начальника Головного Управління Національної поліції у Вінницькій області полковник поліції Сокиран Сергій Володимирович. Його промову продовжив начальник Управління патрульної поліції у Вінницькій області старший лейтенант поліції Усеінов Редван Серверович.

Також на свято до наших випускників завітав отець Віктор, який привітав усіх присутніх з цією урочистою подією в житті кожного випускника та, за традицією, окропив усіх святою водою.

Для керівництва училища та командно-викладацького складу від слухачів-випускників пролунали слова подяки за професійне становлення та набуття життєво важливих знань.

В добру путь, дорогі випускники!