ВипускГоловне

101 слухач склали Присягу на вірність українському народові

12 січня 2024 року – важливий та одночасно хвилюючий день для слухачів нашого училища. Сьогодні, 101 поліцейський урочисто присягнувся служити українському народові, боронити суверенітет та незалежність України, дбати про благо та добробут Вітчизни, ну і звісно обстоювати права й свободи громадян.

З нагоди цієї урочистої події, із привітальним словом до слухачів звернувся начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк. Свою промову він розпочав із вшанування пам’яті хвилиною мовчання усіх загиблих захисників та захисниць, що пожертвували життям за незалежність України.

За плечима кожного із вас важкий та тернистий шлях довжиною у шість місяців. За цей час, ви встигли відчути злети та падіння, успіх та розчарування, радість та сум. Але погодьтесь, це ті речі, які роблять нас лише сильнішими та відчайдушнішими у своїх починаннях. Відважні, мужні, хоробрі та рішучі – саме такими ми вас виховали, і такими ж ви маєте бути усе своє подальше життя при несенні служби. Нехай натхнення та талан завжди буде з вами! – наголосив очільник училища.

Вітаємо вас, дорогі випускники. Міцного здоров’я, нових звершень, успіхів та натхненої подальшої праці на користь нашої незалежної держави.