ГоловнеНовини

Лекція щодо алгоритму реагування поліцейського в разі виявлення нещасних випадків та правопорушень у закладах освіти

Безпека дітей – головний пріоритет сьогодення! А причиною цьому є війна, яка внесла свої корективи не лише в мирне життя українців, а й сферу освіти. Зброя, боєприпаси, вибухонебезпечні предмети – ті речі, що можуть завдати невимовної шкоди та горя, і дітям, і батькам, і викладачам, і школі.

Задля попередження таких трагедій та кризових ситуації стартував проєкт “Офіцери Служби освітньої безпеки”, в рамках якого уже декілька днів у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони продовжують своє навчання більше сотні поліцейських.

На допомогу в реалізації даного проєкту, до нашого навчального закладу прибув інспектор відділу управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Олена Слободянюк.

У своїй лекції, вона детально розповіла про алгоритм реагування офіцера безпеки у випадках виявлення труднощів та правопорушень, які скоїла дитина, встановлення фактів булінгу, мобінгу та харасменту. Окрім того, інспектор розповіла про ситуації, з якими стикалася особисто при виконанні своїх службових обов’язків, а також відповіла на питання охочих.

Діти – наше найцінніше надбання, їхня безпека – наше найголовніше завдання.