Життя училища

Вшанування ветеранів та пенсіонерів МВС і Національної поліції України

Сьогодні, 20 грудня, відзначається День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС та Національної поліції України. Ця подія є чудовою нагодою, щоб подякувати усім тим, хто присвятив своє життя та сили для розбудови системи міліції тодішньої молодої, незалежної Української держави. Понад двадцяти років, ветерани завзято служили та охороняли закон, протидіяли злочинності та підтримували громадський порядок й безпеку. Нині ж вони продовжують боротись, але в тилу, аби передати свою мудрість та багаторічний досвід молодому поколінню поліцейських.

Із цієї нагоди, начальник Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони, полковник поліції Олександр Залізняк особисто привітав пенсіонерів та ветеранів МВС, які роками покращували роботу навчального закладу. Свою промову він розпочав із хвилини мовчання, задля вшанування пам’яті усіх загиблих колег та українських воїнів, яких більше немає на цьому світі.

Вітаю Вас із цим прекрасним днем. Від чистого серця бажаю ніколи не відчувати знесилення, постійно боротися за справедливість і чесність у цьому світі, передавати свої знання та навички молоді, як і раніше браво захищати інтереси країни, користуватися повагою і шаною оточуючих, берегти щастя в серці і патріотизм в душі – зазначив очільник училища.

Наприкінці, для ветеранів провели невеличку екскурсію по навчальному закладі, презентували нові аудиторії із сучасним ремонтом й технікою та допомогли пробудити спогади про старі добрі часи.