Випуск

Присяга на вірність українському народові

Сьогодні, 14 листопада, лави випускників нашого училища поповнились ще на 112 відважних, мужніх та сильних поліцейських. Нині, кожен із них склав присягу на вірність українському народові та урочисто присягнув поважати та охороняти честь держави, з гідністю нести звання поліцейського та сумлінно виконувати службові обов’язки у своїх підрозділах.

З приводу цієї урочистої події, із привітальним словом до слухачів звернувся начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк. Свою промову він розпочав із вшанування пам’яті загиблих українських воїнів, які віддали життя за свою країну у російсько-українській війні.

“Від щирого серця, вітаю усіх вас із цією урочистою подією! Ви пройшли важкий та тернистий шлях довжиною у 6 місяців та гідно закінчили навчання. Саме зараз, ви стоїте на порозі великих змін і лише від ваших дій залежить майбутнє нашої держави. Адже поліцейський – це не просто професія, а обов’язок стояти на варті правопорядку, захищати закон та запобігати злочинам. Носіть із гідністю це звання та будьте вірними своїм словам та діям!” – наголосив очільник училища.

Колектив нашого училища вітає усіх випускників зі складенням Присяги та бажає хорошої служби!