Спорт

Спортивні заходи приуроченні Дню здоров’я

День здоров’я – незмінна традиція Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони. З року в рік, в останні дні вересня, студенти змагаються за звання найкращої, найсильнішої та найздоровішої команди. В цей день, вони направляють усі свої сили на розвиток як особистого фізичного стану, так і командного духу та вміння працювати як одне ціле. Ну і найголовніше, вони використовують останні теплі дні осені з користю для свого здоров’я!

Під час урочистого проведення торжества, до юних студентів звернувся начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк та побажав кожному наснаги, терпіння та легко пройти всі випробування.
Протягом всього дня, студенти брали участь у масі спортивних змагань. До них відносились: турніри із футболу, баскетболу, волейболу та настільного тенісу, армреслінг, штовхання гирі, стрибки на скакалці, перетягування канату, кидок набивного м’яча, а також підтягування на перекладині.

Проте, як би важко це не було, вони з гідністю пройшли всі випробування та довели усім, що молоде покоління росте справжніми спортсменами з козацьким непереможним духом та жагою до перемоги.
Разом із їхньою силою та безстрашністю, перемога завжди буде за нами!