Випуск

110 поліцейських поліції охорони урочисто склали Присягу

У Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони відбулась урочисте складення Присяги на вірність українському народові. Відтепер ще 110 підготовлених поліцейських відбудуть до підрозділів поліції охорони для виконання своїх службових обов’язків.

З приводу цієї урочистої події начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк звернувся з вітальним словом до випускників. Свою промову він розпочав з хвилини мовчання за всіма, хто віддав свої життя за мир та Незалежність України.

– Від сьогодні на ваші плечі лягло дуже багато обов’язків, які кожен з вас має виконувати з великою відповідальністю. Ви – поліцейські, а отже маєте бути максимально уважними, сильними та витривалими. Для цього вас протягом шести місяців готувало наше училище. І ми дуже пишаємось тим, що ви успішно завершили навчання і склали сьогодні Присягу на вірність українському народові. Назавжди запам’ятайте цю подію та з гідністю носіть звання поліцейських! – наголосив очільник училища.

Також, перед від’їздом до підрозділів, випускників привітав і благословив на легку та безпечну службу настоятель храму Святителя Миколая отець В’ячеслав.

За традицією захід складення Присяги завершився урочистим маршем поліцейських.

Колектив Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони пишається кожним нашим випускником та бажає легкої служби та швидкого підняття кар’єрними сходинками! Нехай щастить!