ВипускГоловнеНовини

Випуск майбутніх правоохоронців

Сьогодні, важливий та хвилюючий день для студентів Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони. 41 випускник залишає рідні стіни навчального закладу та робить крок на зустріч своїй мрії й майбутній професії. Позаду півтора роки складного і наполегливого навчання, десятки зданих іспитів та заліків, чимало хвилювань та пролитих сліз. І ось нарешті омріяний диплом та отримання освітньо-професійного ступеню “Фаховий молодший бакалавр”.

Із цим важливим етапом в житті молодь привітав начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк. Свою промову він розпочав із вшанування пам’яті хвилиною мовчання всіх полеглих українських Героїв.

“Отримання диплома – один із найважливіших та незабутніх моментів у вашому житті. Проте водночас, це ключ до пізнання себе, здобуття багажу знань та крок на шляху до особистого професійного зростання. Нехай цей день стане початком нової блискучої сторінки Вашого життя. Вперед до перемог, нових горизонтів та світлого майбутнього” – наголосив очільник училища.

Після церемонії вручення дипломів, найкращих студентів було нагороджено почесними грамотами за сумлінне навчання та активну участь у громадському житті нашого училища.

Наприкінці, до випускників звернулися куратори навчальних груп та побажали легкої та світлої долі. Взамін з вуст студентів прозвучали зворушливі слова подяки педагогічному колективу та керівництву училища.

В добрий путь, дорогі наші випускники! Мирного неба, сил та наснаги по життю!