ВипускГоловне

У Вінницькому вищому професійному училищі ДПО відбувся черговий випуск поліцейських

Сьогодні, 28 слухачів Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони поповнили ряди поліцейських, склавши Присягу на вірність українському народові. Новобранці урочисто присягнули охороняти закони держави, втілювати їх у життя, поважати честь та гідність людини, а також сумлінно нести службу.

Зі щирими словами привітання до випускників звернувся начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк. Свою промову він розпочав із хвилини мовчання, задля вшанування пам’яті всіх загиблих внаслідок цинічного російського вторгнення.

“В такий нелегкий для держави час, кожен із вас зробив важливий життєвий вибір – служити українському народові. Я щиро пишаюсь тим, що такі відважні, сміливі та свободолюбиві правоохоронці будуть стояти на захисті громадського правопорядку. Бажаю, щоб обраний вами шлях був легкий та дарував чудові результати у кар’єрному зростанні” – звернувся до поліцейських очільник училища.

Також у цей день, до навчального закладу завітав настоятель храму Святителя Миколая отець В’ячеслав. Духовний наставник побажав випускникам успіху й процвітання у їхній професійній діяльності. А також, за доброю православною традицією освятив їх водою та благословив у нове життя.

Вітаємо!

Бажаємо впевнено долати будь-які сумніви та страхи!