ГоловнеНавчання

Пізнавальне заняття щодо оборони населення в умовах війни

Війна – це подія, яка вплинула на життя кожного українця, та перетворила мирне та щасливе існування в найстрашніший нічний кошмар.
Зважаючи на це, обізнаність молодого покоління, щодо того як діяти в надзвичайних ситуаціях, захищати цивільне населення, надавати психологічну та домедичну допомогу стало першою необхідністю.

З метою проведення навчально-практичних занять із предмету “Захист України”, до нашого училища завітали учні Вінницького центру професійно-технічної освіти переробної промисловості.

На допомогу в організації процесу навчання учнів визвалися поліцейські навчального закладу. За досить невеликий проміжок часу, вони змогли ознайомити молодь із основами нормативно-правового забезпечення захисту України, розповісти про головні особливості захисту життя і здоров’я, як власного, так і інших людей у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного часу, окрім того, продемонстрували на практиці, як користуватися зброєю, а саме розбирати й збирати автомат АК та пістолет.

Саме такі заняття, демонструють важливість усіх подій, які відбуваються у нашій країні під час війни, та є чудовою можливістю для набуття навичок захисту та оборони, які можуть знадобитися у будь-який момент.