ГоловнеЖиття училища

51-річчя нашого училища

23 березня – важлива дата для колективу Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони. Саме в цей день, 51 рік тому, розпочалась історія становлення та розвитку навчального закладу.

За цей час, стіни училища зазнали багато змін: проголошення незалежності України, реформування поліції, модифікація структури, колективу, керівництва, повномасштабне вторгнення рф, обстріли, відключення електроенергії тощо. Незважаючи на всі ці обставини, Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони продовжує залишатися єдиним навчальним закладом в Україні, що проводить первинну професійну підготовку поліцейських охорони і випустило не одну тисячу відважних працівників правоохоронних органів, які до нині стоять на захисті територіальної цілісності нашої держави.

Зважаючи на цю урочисту дату, до особового складу навчального закладу із привітанням звернувся начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк. Свою промову він розпочав із вшанування пам’яті хвилиною мовчання, усіх загиблих внаслідок підступного нападу росії на Україну. Пізніше, очільник училища привітав усіх із річницею та подякував кожному із працівників за плідну і чесну працю, за старання, злагодженість та терпіння. А також побажав благополуччя, витримки, стимулу і фінансового добробуту.

Наприкінці, за високий професіоналізм, самовідданість, сумлінність, виявлені під час виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у досягнення позитивних результатів діяльності поліції охорони, та з нагоди відзначення 51-ї річниці створення Вінницького вищого професійного училища найкращих співробітників було нагороджено подяками та відзнаками НПУ та ДПО.