Життя училищаНовини

Незвичайна пропозиція руки та серця

Декілька днів тому, до колективу Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони звернувся із цікавим проханням слухач навчального закладу Вишемірський Микола. Він уже давно мріяв освідчитися своїй коханій, але хотів, щоб для неї це був сюрприз, щоб вона ні про що не здогадалася.

В історії училища, таке відбувається вперше, тому співробітники були раді допомогти організувати таку світлу та щасливу подію. Оскільки найближчими днями планувався випуск за участі Миколи, а його друга половинка збиралася на нього приїхати, було вирішено, що сюрприз буде саме у цей день.

І ось настав цей зворушливий момент! Поліцейського офіційно запрошують до слова, а до нього підводять його кохану. І він з квітами в руках та тремтінням в серці, говорить найважливіші слова: «Ти вийдеш за мене?»

“Так, так, так”, – не вагаючись відповіла Катерина.

Вітаємо молоду пару з цим прекрасним та важливим днем! Нехай цей серйозний ваш спільний крок приведе вас до справжнього щастя і великої любові. Бажаємо ніколи не сумніватися один в одному і зуміти створити міцну, чудову і дружну сім’ю.