Життя училища

Підсумки конкурсу малюнків до Дня створення служби охорони

До 70-річчя створення служби охорони Департаментом поліції охорони було організовано дитячий конкурс малюнку «Виросту та стану поліцейським охорони». Дітки з усієї України мали змогу прийняти участь та показати свої таланти, бажання, мрії, а переможці конкурсу отримують подарунки.

Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони сьогодні також мало змогу нагородити талановиту дівчину, яка зайняла призове 3-тє місце у конкурсі за оцінкою суддівської комісії у Департаменті поліції охорони. Соцька Дар’я оригінально зобразила свою мрію бути поліцейською у майбутньому на папері, за що отримала цінний подарунок. Начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк особисто вручив приз Дар’ї, а також подарував незабутні враження, адже юна художниця не очікувала такої винагороди та була приємно здивована. Олександр Сергійович побажав здійснення всіх задумів та мрій, оригінальних ідей та втілення їх у життя та подальших перемог!

Також хочемо подякувати всім учасникам конкурсу за проявлене бажання та активну участь! Сподіваємось і надалі бачити ваші чудові роботи у подібних конкурсах, які будуть організовуватись підрозділами поліції охорони і збільшувати кількість своїх перемог!