Життя училища

«БатлУМ»

З нагоди відзначення Дня студента студенти Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони взяли участь у інтелектуально-розважальній грі «БатлУМ», яка була організована Вінницькою молодіжною радою.

Команда училища під назвою «Нестандартний варіант» активно та дружно давала відповіді на запитання гри, а також з великим задоволенням підтримували один одного у обговореннях складніших завдань. Організатори «БатлУМу» подбали також про згуртованість усіх присутніх команд і в перерві між завданнями запропонували виконати разом усім відому пісню «Ой у лузі червона калина», що дуже сподобалось учасникам та викликало шквал позитивних емоцій.

На завершення заходу із словами привітання до студентів звернулась начальник відділу молодіжної політики Вінниці Юлія Мончак, яка наголосила на тому, що в першу чергу потрібно дякувати нашим воїнам за змогу проводити такі заходи та закликала надалі брати в них активну участь.

Висловлюємо щиру подяку усім організаторам чудового студентського свята, яке у такий важкий час подарувало гарний настрій та незабутні спогади!