Життя училища

Допомагаючи навколишнім – допомагаємо собі, а тим самим робимо світ кращим і добрішим!

У межах «Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки», створеною за ініціативи першої леді України Олени Зеленської, провідна ізраїльська організація у сфері надання психологічної допомоги розробила та організувала онлайн-тренінг. Психологи підрозділу поліції охорони усієї України мали змогу долучитись до тренінгу, який провела тренер-психолог відділу кадрового забезпечення управління поліції охорони в Одеській області Лілія Войтюк.

Дане навчання направлене на отримання знань з основ самодопомоги та допомоги людям, які переживають стресову подію у кризових ситуаціях. У нинішні часи, коли майже всі потерпають від воєнних дій на території України, громадянам особливо потрібна кваліфікована психологічна допомога та підтримка, тому спеціалісти цієї сфери охоче долучаються до навчань із психології, які значно підвищують професійну діяльність. Старший психолог Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони майор поліції Ольга Гнатюк також була присутньою на онлайн-тренінгу, де разом із колегами обговорювали тему екстреної психологічної допомоги та самодопомоги.

Отже, як бачимо, наші психологи постійно навчаються та вдосконалюють свої знання, тож не потрібно соромитись звернутись за допомогою до спеціаліста, якщо вам це потрібно.