Культура

Духовна бесіда зі слухачами

Кожен із нас є індивідом, зі своїм особистим баченням на життя, роботу, відпочинок, а особливо релігію та віру. Для однієї людини віра в Бога може бути невід’ємною частиною існування, адже вона просинається та засинає зі словами подяки за сьогоднішній день. А для іншої, цей ритуал не має великого значення.

З огляду на це, до нашого училища завітав настоятель храму Святителя Миколая отець В’ячеслав.

У своїй промові він наголосив на наступному: «Віра – невід’ємний пазлик картини життя людини. Ви запитаєте, чому? Люди, які не мають віри, не розуміють навіщо їм жити, працювати, прокидатися та засинати кожного дня, вони не бачать сенсу у всіх цих діях. А в інших вірян все навпаки».

Основною метою отця було донести слухачам, що ж таке віра та релігія, в чому їхня суть та яке місце вони посідають в нашому житті. І йому це вдалося!

Наприкінці настоятель храму сказав такі слова: «В кого, чи в що вірити, вибір лиш за вами. Але, пам’ятайте, що кожен із вас, в будь-який важкий чи радісний момент вашого життя, може стати на цю стежину віри, та попросити допомоги чи просто подякувати. І Бог вам обов’язково відкликнеться, незважаючи ні на що!»