Життя училища

Підсумкова перевірка із визначення рівня службової підготовленості

Службова підготовленість – невід’ємна складова роботи кожного поліцейського, яка спрямована на закріплення та оновлення необхідних знань, умінь, навичок з урахуванням специфіки службової діяльності.

Протягом всього року атестовані працівники Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони відвідували спеціальні заняття із функціональної, тактичної, загальнопрофільної, вогневої, фізичної підготовки та здавали відповідні заліки. Сьогодні ж настав той день, коли поліцейські вкотре довели, що здатні безумовно виконувати свої функціональні обов’язки та вірно служити українському народові. А підтримував та допомагав їм в цьому начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк.

В ролі голови комісії з перевірки рівня службової підготовленості виступив провідний фахівець відділу кадрового забезпечення УПО Рівненської області Карпинський Анатолій. Наприкінці, він зазначив, що кожен із працівників поліції гідно пройшов усі випробування, показав високий рівень знань законодавчої бази та практичного виконання нормативів із вогневої і фізичної підготовки. І звісно ж, вони надалі можуть продовжувати працювати та вдосконалювати свою професію.