Життя училищаСпорт

Турнір з боулінгу серед студентської молоді

Відпочинок – те, чого хочеться кожній людині. Особливо важко знаходити час з-поміж роботи та навчання для активного відпочинку, для хобі, улюбленої гри чи будь-якого іншого заняття. Але чому б при можливості не поєднати приємне з корисним, як це зробили студенти Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони…

Щорічно відділ молодіжної політики міської ради спільно з Вінницькою молодіжною радою організовують велику кількість заходів різноманітних напрямків, які зацікавлюють молодь Вінниччини до активного способу життя, а саме участі у різноманітних змаганнях.

Команда студентів Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони вже кілька років поспіль займає призові місця у турнірах з боулінгу. Не став винятком і турнір 2021, у якому команда виборола почесне 3 місце!

За призове місце від Вінницького вищого професійного училища ДПО боролися студенти Єфименко Михайло, Кочетов Михайло, Фролов Костянтин, Юрченко Антон та Кремінський Даніїл.

– Участь у таких видах змагань для мене велике задоволення. Боулінг – гра, яка дозволяє і відпочити, і потренуватись, що дуже важливо. Тож я з радістю беру участь у таких заходах. – розповідає один із учасників команди Михайло Кочетов.

Училище пишається своїми студентами та їхніми здобутками! Бажаємо в подальшому легких та приємних перемог у житті!