КультураСпорт

Козацькі забави – випробування для найсильніших!

І через сотні літ козаки залишаються наставниками для кожного українця, їх поважають, ними захоплюються і прагнуть наслідувати. Козацької сили волі і духу боялися найлютіші вороги, захоплювалися їхніми вміннями в бою і в розвагах, вірності своїм побратимам та своїй цілі. Наших козаків поважали всюди, бо кожен з них мав честь і гідність.

Кажуть, що справжній козацький дух вже давно погас в українських душах, але ми кожного разу доводимо протилежне!

Козацькі забави – щорічні випробування для вищих навчальних закладів Вінниці, які проводяться завдяки Вінницькій обласній адміністрації та Молодіжній раді, дають можливість пробудити силу та міць студентській молоді. Участь у таких випробуваннях загартовує та виховує справжній патріотичний дух учасників, які з усіх сил боряться за перемогу.

Студенти Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони вже неодноразово брали участь у «Козацьких забавах» і цього року не змогли оминути шанс проявити себе. Пройшовши всі 9 локацій та вищому рівні виконавши поставлені завдання, команда виборола почесне 2-ге місце серед училищ Вінниці!

Ми пишаємось черговою перемогою команди нашого училища та бажаємо їм так само безстрашно та впевнено долати всі перешкоди на своєму шляху!