НовиниСпорт

Завершення змагань зі швидкісного маневрування

Сьогодні, 30 липня, на литовищі в селі Гавришівка, що поблизу Вінниці, завершували змагатись представники підрозділів поліції охорони, які з’їхались з усіх куточків України.

– Боротьба була дійсно запеклою, але всі виступили достойно. Добре, що все пройшло безаварійно і без травм. В нас дійсно потужні підрозділи і працівники поліції охорони одні з кращих і це без перебільшення. Важливим є і те, що постійно покращується матеріально-технічна база. Автомобілі стають швидші, навички вдосконалюються, набувається безцінне – досвід, щоб в потрібний момент захистити і допомогти. Бажаю всім учасникам міцного здоров’я, мирного неба над головою і кар’єрних здобутків, – привітав учасників змагань начальник Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони Олександр Залізняк.

– Дякую всім учасникам змагань за гарний рівень, витримку і підготовку. Громадяни нашої країни дійсно можуть спати спокійно, адже на варті безпеки і порядку справжні професіонали своєї справи. Ви подолали всі перешкоди і гідно представили свої підрозділи за що вам дуже вдячний. Ми і надалі будемо проводити змагання, адже дух суперництва притаманний лідерам, ми будемо тримати високу планку, тому що на наших плечах велика відповідальність, – зазначив начальник відділу професійного навчання та соціально-психологічної роботи Управління кадрового забезпечення Департаменту поліції охорони Юрій Ковбаса.

Вітаємо з перемогою:

В особистому заліку у змаганнях зі швидкісного маневрування на автомобілі в категорії «Загальна смуга перешкод»:

  • І місце – УПО в Рівненській області – Зубкевич Юрій
  • ІІ місце – УПО у Львівській області – Лазаряк Віталій
  • ІІІ місце – УПО з ФБ у м.Києві – Рибка Максим

В особистому заліку у змаганнях зі швидкісного маневрування на автомобілі в категорії «Контраварійне водіння»:

  • І місце – УПО у Львівській області – Лазаряк Віталій
  • ІІ місце – УПО в Рівненській області – Зубкевич Юрій
  • ІІІ місце – УПО в Херсонській області – Кисленко Олексій

Командний залік у змаганнях зі швидкісного маневрування на автомобілі серед поліцейських-водіїв органів поліції охорони:

  • І місце – УПО в Рівненській області
  • ІІ місце – УПО у Львівській області
  • ІІІ місце – УПО в Херсонській області

Бажаємо всім учасникам змагань не зупинятись на досягнутому і постійно працювати над собою, щоб наступного разу обов’язково перемогти!