ВипускНовини

Нехай щастить, дорогі випускники!

6 серпня 2021 року для Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони було вельми урочистим і важливим днем. 30 слухачів урочисто прийняли Присягу на вірність українському народові і готові нести службу в підрозділах поліції охорони.

– Ми дуже дякуємо колективу Вінницького вищого професійного училища поліції охорони за настанови та дуже важливі уроки, які ми отримали. Особливу подяку висловлюємо начальнику училища полковнику поліції Залізняку Олександру. Завдяки часу, проведеному у стінах училища, ми зрозуміли, на скільки важлива і потрібна робота поліцейських. Тепер ми повністю готові до роботи у підрозділах на благо людей. – Виступила з короткою промовою слухач 3-ї навчальної групи рядова поліції Тімановська Дарія.

Із уст начальника училища полковника поліції Залізняка Олександра Сергійовича пролунали найкращі привітання випускникам, побажання гордо йти по життю із званням «поліцейський», не забувати про велику відповідальність у обраній випускниками професії та легкої служби. До привітань приєдналися голова Ради ветеранів Вінницького ВПУ ДПО Несмачний Павло Віталійович та настоятель храму Святого Миколая отець В’ячеслав.

Слід зазначити, що серед слухачів 3-ї навчальної групи визначили тих, хто брав активну участь у житті училища та відмінно порався із поставленими завданнями викладачів та керівництва. Таких слухачів наказом начальника училища полковником поліції Олександром Залізняком нагородили почесними грамотами.

Шановні випускники, колектив Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони бажає вам легкої та світлої дороги далі по життю! Ніколи не забувайте тих настанов і навичок, які отримали в училищі. Ми дуже пишаємось тим, що ви навчались саме у нас!