ВідпочинокНовини

Вінниця відсвяткувала свій 652 День народження

5 вересня 2015 року курсанти училища відвідали святкові заходи, присвячені Дню міста.

Відзначати своє головне міське свято вінничани та гості міста розпочали на майдані Незалежності, з урочистим привітанням до вінничан звернулися голова Верховної Ради Володимир Гройсман та виконуючий обов’язки міського голови Сергій Моргунов. Центральна вулиця міста перетворилася на справжню галерею із виставок та локацій за інтересами.

Родзинкою свята стали п’ять оригінальних тематичних трамваїв, що розташовувались на Соборній. Туристичний, історичний, кіношний, джазовий та надсучасний. І в кожному з них було сконцентровано силу-силенну тематичних цікавинок. Курсанти охоче фотографувалися та намагалися роздивитися побачені новинки.

Справжнім місцем сили став Майдан біля Літнього театру, тут змагалися стронгмени на чолі з Василем Вірастюком. 25 стронгменів визначали найсильнішого поміж себе. Чоловіки змагалися у вагових категоріях 95, до 110 та за 110 кілограм.

На площі біля фонтану “Колос” виросло містечко із кульок, що найбільше сподобалося юним вінничанам. Клоуни із Одеси розважали дітей із сцени, але найбільшого ажіотажу спричинила справжня пожежна машина, де кожен міг посидіти у середині та приміряти шолом рятувальників. О 19:00 біля “Книжки” розпочався святковий концерт. На сцені виступили гурт “ТІК” та Бумбокс. А на завершення свята у небо випустили кількасот кульок, що світилися.

Нашим курсантам, які приїхали з різних міст України, дуже сподобалось як вінничани святкують День народження свого міста. Отримані емоції та незабутні враження надовго залишаться в спогадах про Вінницю.