Життя училищаНовини

День знань в училищі

1 вересня 2015 року у Вінницькому ВПУ ДДСО при МВС України відбулося свято Першого дзвоника та урочиста лінійка.

Хвилиною мовчання учні та студенти училища, викладачі, присутні батьки та гості вшанували пам’ять загиблих у бойових діях АТО на східних кордонах України.

З вітальними словами до учнів та студентів училища звернулися начальник училища полковник міліції Залізняк Олександр Сергійович, член Ради ветеранів училища, полковник міліції у відставці, Присяжнюк Анатолій Якович, а також батьки студентів, які побажали учням та студентам віри, наснаги і перемог у новому навчальному році.

За доброю традицією на урочистій лінійці було відзначено відмінників навчання попереднього навчального року, яким було вручено грамоти за досягнуті успіхи.

Особливі оплески дісталися старшокурсникам під час показових виступів з рукопашного бою та під час музичних вітань від студентів другого та третього курсів: Петрук Людмили, Ткачука Сергія та Литвинюк Ірини.

По закінченні заходу для всіх пролунав перший дзвоник, після якого учні та студенти розійшлися по навчальним аудиторіям, де для них пройшов урок на тему «Українська державність: історія, сьогодення та майбутнє».