Методична робота

Проведення міжнародного навчального курсу

З 13 по 17 серпня 2018 року в рамках виконання міжнародної Програми покращення захищеності джерел іонізуючого випромінювання на базі нашого училища проводиться міжнародний курс з реагування на тривоги, які пов’язані з несанкціонованим втручанням до місць використання високоактивних джерел іонізуючого випромінювання.

Учасниками даного заходу є працівники територіальних підрозділів поліції охорони, а саме Вінницької, Черкаської, Житомирської та міста Києва, які відповідальні за підготовку груп реагування у місцях розташування об’єктів, що використовують високоактивні джерела іонізуючого випромінювання та викладачі Вінницького та Рівненського вищих професійних училищ ДПО.

Навчальний курс включив в себе проведення оперативно-тактичного навчання учасників «Плану взаємодії у разі вчинення диверсії», яке відбулося на базі Подільського регіонального центру онкології міста Вінниці, а також теоретичних навчань у Вінницькому ВПУ.

В ході проведення даного заходу учасникам курсу було запропоновано відвідати навчальний полігон, де слухачі навчального закладу продемонстрували алгоритм дій працівників поліції охорони із затриманням умовних зловмисників.

По закінченню проведення міжнародного курсу учасникам буде вручено сертифікати міжнародного зразка.