Випуск

Випуск 1-ої навчальної групи

30 липня 2018 року у Вінницькому ВПУ Департаменту поліції охорони відбулись урочисті заходи з нагоди випуску 1-ї навчальної групи.

Упродовж 4-х місяців слухачі сумлінно вивчали тактико–спеціальну, вогневу, стройову та професійно–психологічну підготовки, основи правових знань та криміналістики, а також інші предмети професійного спрямування. Досвідчені викладачі, які є майстрами своєї справи, передали їм багаж знань, який буде необхідним для подальшої службової діяльності.

З привітаннями з нагоди закінчення навчання до випускників звернувся заступник начальника училища підполковник поліції Столяров Дмитро Вікторович, який побажав випускникам у буремний час вистояти на захисті закону, прав і свобод громадян нашої держави, здобути кар’єрний та професійний ріст, міцного здоров’я, мужності, витримки, незламного духу, продовжувати підвищувати свою професійну майстерність та гідно нести звання поліцейського.

За активну участь у житті училища, зразкову поведінку та успіхи у навчанні найкращі слухачі були нагородженні грамотами.
Для керівництва училища та командно-викладацького складу від випускників пролунали слова подяки за професійне становлення та набуття життєво важливих знань.

Бажаємо успіху нашим випускникам та нехай для них, як і для інших правоохоронців буде здійснене побажання: «Щоб кількість виходів на службу завжди дорівнювала кількості повернень додому».

В добру путь, дорогі випускники!