Життя училища

День поліції України

4 липня у Вінницькому ВПУ Департаменту поліції охорони, у зв’язку з відзначенням третьої річниці Дня поліції України відбулися урочисті заходи. На плацу училища святковим одностроєм були вишикувані слухачі, командно-викладацький склад та працівники училища.

Начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович виступив з вітальною промовою, яку розпочав хвилиною мовчання в пам’ять про загиблих працівників поліції охорони. Після привітав колектив та гостів з прекрасним святом побажав успіхів у професійній діяльності, щастя, життєвих гараздів, творчого натхнення, сімейного благополуччя, миру, злагоди та наголосив слухачам, що вони повинні спрямувати свою діяльність виключно на благо суспільства і держави, лише тоді кожен з нас знайде високу оцінку у громадян, які по праву будуть вбачати у кожному з них надійних захисників у різноманітних життєвих ситуаціях.

За сумлінне відношення до навчання, зразкову поведінку, активну участь у громадському житті училища та з нагоди cвяткування 3-ї річниці з Дня створення Національної поліції України почесними грамотами було нагороджено ряд слухачів навчального закладу.
На завершення урочистих заходів присутні слухачі пройшли урочистим маршем на честь святкування Дня поліції України.