Новини

Вшанування пам’яті правоохоронців Вінниччини

22 серпня начальник Вінницького Вищого професійного училища Департаменту поліції охорони полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович прийняв участь у вшануванні пам’яті правоохоронців Вінниччини, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Біля пам’ятника загиблим правоохоронцям у Центральному парку відбувся мітинг-реквієм за участі рідних загиблих, керівництва ГУ НП, представників влади, громадськості, засобів масової інформації.

Не зрадивши Присязі, під час виконання завдань з охорони правопорядку загинули 37 вінницьких правоохоронців. До трагічного списку увійшли імена сімох героїв, які віддали своє життя, захищаючи цілісність та незалежність України в зоні проведення АТО.

Сьогодні їх усіх згадали поіменно та вшанували хвилиною мовчання.

До підніжжя пам’ятника загиблим правоохоронцям принесли квіти колеги загиблих, рідні, керівництво області та міста і просто небайдужі вінничани.

Ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну, за безпеку громадян, – сказав голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій. – Сьогодні, як ніколи, ці слова мають дуже важливе значення. В такі важкі, непрості часи, які переживає український народ, ми повинні гарантувати людям безпеку. Ми маємо зробити все, щоб пам’ять про полеглих героїв допомагала ростите нове покоління в почуттях патріотизму, любові до власної країни.