Головне

Духовний наставник завітав до нашого училища

В сучасному світі, практичного кожна людина має духовного наставника. І навіть не одного, а декілька! Одних ми обираємо самі, з власного досвіду, відчуттів та прив’язаності. Вони навчають нас духовній боротьбі з гріхами, гріховними нахилами, спонукають йти по шляху божественних чеснот та дбають про внутрішнє зростання. Іншими ж ми наділені з самого народження, однак не знаємо їх в обличчя. Вони супроводжують нас протягом життя, доглядають та стежать за тим, щоб ми виконували те призначення, яке вибрали.

Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони також протягом тривалого часу має власного учителя та духовного ментора – настоятеля храму Святителя Миколая отця В’ячеслава.

Сьогодні, саме той день, коли наставник завітав до навчального закладу та провів бесіду зі слухачами на дуже серйозну тему. А саме: “Як обрати духовного ментора та не помилитися?”

У своїй лекції, отець В’ячеслав надав перелік важливих критеріїв та порад, за якими потрібно здійснювати вибір учителя в духовній сфері та сказав наступні слова: “Кожному християнинові добре було б мати духівника. Як тіло лікує лікар, так душу повинен лікувати церковна людина. Священик, до якого людина може постійно приходити зі своїми духовними потребами і, найголовніше, зі своїми гріховними справами”.

Наприкінці, отець В’ячеслав побажав кожному із поліцейських миру, злагоди та Божого благословіння!

Духовний наставник завітав до нашого училища (1)
Духовний наставник завітав до нашого училища (2)