Життя училища

6 грудня – День Збройних сил України!

Українська армія – найважливіший атрибут державності, безпеки та свободи нашої Вітчизни. В цей день, 32 роки тому, парламентом було ухвалено закон «Про Збройні сили України» та закріплено на державному рівні вшанування звитяги та доблесті всіх військовослужбовців.

Наші захисники – це справжні герої нашого часу. Це найкращі сини та доньки, які показали усій світовій спільноті небачену силу, безстрашність та звитягу. Ну і звісно, це люди, які ціною свого життя, мрій та бажань боряться за наше спокійне щасливе майбутнє.
Із початком російської агресії проти України в 2014 році, День Збройних Сил набрав особливого значення. Це був переломний момент для всієї нашої держави, адже як таких чітко сформованих військ в нас не було. Але наші воїни, зібравши всі сили в кулак змогли зупинити підступного ворога на Сході.

На жаль, противник не зупинився на цьому. 24 лютого 2022 року відбулось повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну. Саме тоді, наша армія дала надію та віру українцям в те, що ми не станемо на коліна перед жахливим загарбником, а будемо боротися до останнього подиху за суверенітет та незалежність нашої неньки України.

В цей важливий день, ми вітаємо усіх військовослужбовцям! Дякуємо вам за служіння, сміливість та готовність захищати свою Батьківщину. З глибокою повагою та гордістю ми відзначаємо цей день, бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя та безпечного добра! І, звичайно, бажаємо якнайшвидшої перемоги України, адже добро сильніше за зло.