Життя училища

29 жовтня – День поліції охорони

Поліція охорони – єдина служба позавідомчої охорони в Україні, яка вже протягом багатьох десятків років стоїть на варті громадського правопорядку та безпеки. Завдяки напруженій та інтенсивній роботі поліцейських, тисячі державних та приватних об’єктів захищені від злочинних посягань: квартири, школи, офіси, магазини, великі торгові центри та важливі стратегічні об’єкти. Проте найголовніше, що вони оберігають – це життя людей, їх права та свободи.

29 жовтня, у всіх куточках України, підрозділи поліції та їх працівники відзначають 71-річчя створення служби позавідомчої охорони при органах внутрішніх справ. Це та подія, яка заслуговує на повагу та признання від кожного українця, адже за рахунок несення своєї служби, працівники поліції охорони неодноразово ризикують своїм життям задля спокою та благополуччя інших.

З огляду на цю урочисту дату, до особового складу закладу із привітанням звернувся начальник Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони полковник поліції Олександр Залізняк. Свою промову очільник училища почав із хвилини мовчання, задля вшанування пам’яті усіх загиблих в російсько-українській війні. Пізніше, керівник побажав кожному із працівників наснаги, терпіння та гідного несення своїх службових обов’язків. А також, нагородив грамотами та відзнаками НПУ та ДПО найкращих працівників, які протягом багатьох років служать українському народові та усіма своїми силами покращують добробут училища.