Життя училища

День Національної поліції України

4 липня кожного року поліцейські нашої держави відзначають своє професійне свято – День Національної поліції України. Цьогоріч його не святкують як зазвичай, адже на території нашої держави йде жорстока кровопролитна війна. У бойових діях також беруть участь і багато правоохоронців, які ризикують життям заради Перемоги, виконуючи дану українському народові Присягу на вірність.

Начальник Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони полковник поліції Олександр Залізняк виступив з вітальною промовою перед особовим та змінним складом училища, яку почав з хвилини мовчання за всіма полеглими під час російського вторгнення на територію України.

– Вітаю всіх присутніх поліцейських та цивільних, які працюють у Національній поліції на благо нашої держави! Ми всі виконуємо складний і важливий обов’язок – оберігаємо та захищаємо громадян. Тому ми як ніколи в такий складний час потребуємо витримки, сили духу, мотивації, світлого розуму та міцного здоров’я. Тож бажаю цього кожному з вас, а найголовніше – з гордістю нести звання поліцейського та гідно нести службу! – звернувся до присутніх очільник училища.