Методична робота

Робочий візит гостей з Київського університету права НАН України

21 травня 2021 року до нашого училища з робочим візитом завітали почесні гості з Київського університету права Національної академії наук України.

Познайомитися з навчальним закладом прибули Юрій Кармазін, президент Інституту права і суспільства, заслужений юрист України, почесний працівник прокуратури, сенатор Міжнародного Парламенту Безпеки і Миру, народний депутат України ІІ, ІІІ, IV та VI скликань, Юрій Бошицький, ректор університету, професор, заслужений юрист України, Антоніна Ліннік, головна редакторка часопису «KYIV Diplomatic», Юрій Ковальчук, доцент кафедри галузевих правових наук, кандидат юридичних наук.

Метою візиту було знайомство з навчальним закладом і подальша співпраця в освітній та науковій сфері.

На сьогоднішній день у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони навчається 340 слухачів за різними напрямками підготовки, а саме: поліцейські, які вперше прийняті на службу в поліцію та поліцейські, які проходять підвищення кваліфікації згідно рознарядок Департаменту поліції охорони. Більшість з них в подальшому будуть продовжувати навчання у вищих навчальних закладах з юридичним спрямуванням, що дасть їм можливість кар’єрного зростання.

Під час приїзду гостей відбулася зустріч з слухачами Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони.
Олександр Залізняк, начальник Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони, наголосив про важливість співпраці училища з Київським університетом права НАНУ, як навчальним закладом належного рівня підготовки юридичних кадрів, які формують професійне ядро поліції охорони.

Також сторони обмінялися подарунками та обговорили напрямки щодо розширення співробітництва в освіті та науці, обміну досвідом, проведення наукових конференцій.