Життя училища

Урочисте відкриття конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією 2019 року» та Дня знань

2 вересня в стінах нашого училища відбулося урочисте відкриття фінального конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією 2019 року» серед поліцейських нарядів реагування поліції охорони та День знань, на якому були присутні представники влади та правоохоронних органів.

Урочисті заходи з нагоди відкриття змагань співпали із влиттям в училищну родину 86-ти учнів, які будуть здобувати робітничу професію «Охоронник. Охоронець».

Фінальний конкурс професійної майстерності «Кращий за професією 2019 року» серед поліцейських нардів реагування поліції охорони та День знань відкрив начальник Вінницького вищого професійного училища ДПО полковник поліції Олександр Залізняк. Він побажав всім учасникам змагань продемонструвати найкращі професійні якості, впевненості у своїх силах, повної мобілізації внутрішніх можливостей, максимальної концентрації та волі до перемоги і професійного зростання. А нашим новоприбулим учням хто в цей день прийшов до нашого навчального закладу побажав досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

Головний суддя змагань начальник відділу Управління кадрового забезпечення Департаменту поліції охорони підполковник поліції Юрій Ковбаса побажав учасникам змагань всім учасникам змагань продемонструвати найкращі професійні якості та визначити у запеклій, безкомпромісній боротьбі найсильніших у всіх видах службової діяльності.

Заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Бачинський Валерій Григорович привітав усіх з Днем знань та нагородив командно-викладацький склад училища почесними грамотами Вінницької обласної державної адміністрації за високі показники в роботі та особистий внесок у покращання навчально-виховного процесу.