Методична роботаНавчання

Навчання викладачів училища за міжнародними стандартами

З 26 лютого по 23 березня та з 10 квітня по 4 травня 2018 року на базі Тренінгового центру Головного управління Національної поліції у Вінницькій області за підтримки Канадської поліцейської місії в Україні та Консультативної місії європейського Союзу проходили курси підготовки інструкторів з особистої безпеки для поліцейських з 11 регіонів України. Серед працівників поліції, які проходили навчання, були і викладачі Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони майор поліції Шалімов Олександр Сергійович та капітан поліції Хоміч Андрій Олександрович.

Протягом місяця учасники навчального курсу відпрацювали чотири етапи навчальної програми: теорія, освоєння техніки самозахисту і затримання правопорушників, практичне відпрацювання затримання правопорушників за різними сценаріями та методика викладання вивченого курсу. Навчання проводили канадські правозахисники, які адаптували курс навчання під українське законодавство.

За підсумками навчання викладачі училища Шалімов О.С. та Хоміч А.О. отримали відповідні сертифікати міжнародного зразка, а також отримали для себе нові знання та навички, які в подальшому будуть передавати на заняттях слухачам, учням та студентам навчального закладу.