Методична робота

VII Міжнародний мовно-літературний конкурс

Цього року вже всьоме в Україні проводиться Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської і студентської молоді імені Тараса Григоровича Шевченка.

Основною метою конкурсу є вшанування творчої спадщини українського генія, а також виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання в молодого покоління поваги до мови й традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

Днями на базі школи №3 ім. Михайла Коцюбинського, пройшов відбірковий етап конкурсу, участь у якому взяли студенти училища – Білилівська Марина та Оксентюк Руслана.

Організатори привітали учасників конкурсу з нагодою виявити свої творчі здібності, розповіли про специфіку цьогорічних завдань і подякували всім за бажання взяти участь в цих інтелектуальних змаганнях. Адже студенти у своїх роботах мають не просто продемонструвати високий рівень мовної грамотності та знання спадщини Великого Кобзаря, але й уміння креативно її осмислювати.

Усім учасникам Міжнародного мовно-літературний конкурсу імені Т.Г. Шевченка бажаємо творчого натхнення та волі до перемоги!