Життя училищаНовини

Відвідування компанії ТОВ “Тірас-12”

В рамках проведення тижня циклу загально-правових та спеціальних дисциплін та циклової комісії професійної підготовки та практичного навчання, та з метою представлення новітніх засобів охорони та пожежної сигналізації 26 квітня 2017 року для студентів груп ТЕЗ-24 та ТЕЗ-25 було організовано відвідування компанії ТОВ «Тірас-12» м.Вінниця, яка має більш ніж 20-ти річний досвід роботи в галузі безпеки і в даний час є провідним українським виробником систем протипожежного та охоронного призначення.

Під час екскурсії по виробництву співробітник сектору перспективного розвитку Кривонос Дмитро розповів, що компанія ТОВ «Тірас-12» випускає продукцію під двома торговими марками – “TIRAS” та “SBI”. ПЦС «Мост» та охоронні сигналізації серії «Оріон» вже багато років являються лідером ринку пультової охорони України, завдяки своїй простоті, універсальності та доступності.

Охоронному обладнанню, що випускає ТОВ «Тірас-12» довіряють як приватні охоронні організації, так і Поліція охорони. Студенти училища побачили весь технологічний процес випуску продукції під час екскурсії по виробничих приміщення підприємства.

Кожному відвідувачу було надано Каталог продукції охоронних систем та Каталог продукції пожежних систем, що випускає цей виробник.